Ulei de cocos Organic Virgin

Cocos2
Genericcocos
Cocosalimentar
Cocos1
Cocos2
Genericcocos
Cocosalimentar
Cocos1

Descriere Produs

Pentru uz cosmetic: Uleiul de nucă de cocos este o soluţie naturală pentru prevenirea uscării şi exfolierii pielii. Conţine 90% grăsimi saturate, acid lauric, şi vitamina E fiind deosebit de apreciat pentru calităţile sale emoliente şi hidratante. Astfel, datorită proprietăţilor sale, acesta ajută la întârzierea apariţiei ridurilor, fiind benefic în prevenirea îmbătrânirii premature. De asemenea protejează firul de păr împotriva factorilor agresivi externi, menţinându-l sănătos şi conferindu-i strălucire. Masajul în mod regulat al capului cu ulei de nucă de cocos oferă un scalp curat şi hidratat, fiind folosit pe scară largă în subcontinentul indian. Locuitorii acestor țări aplică acest ulei pe păr zilnic, după baie.

Este un balsam excelent ce ajută la refacerea părului deteriorat, oferindu-i protecţia necesară.

Utilizare:

Pentru faţă şi corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.

Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.

 

Pentru uz alimentar: Uleiul de cocos ajută la întărirea sistemului imunitar deoarece conține lipide antimicrobiene, acid lauric, acid capric și acid caprilic, cu rol antifungic, antibacterian și antiviral. Ajută de asemenea la absorbția elementelor nutritive cum ar fi vitaminele, mineralele sau aminoacizii. Este benefic pentru funcțiile cerebrale, îmbunătățeste nivelul colesterolului din sânge și reduce riscurile apariției bolilor de inimă. Este indicat in curile de slăbire. 

 

INGREDIENTE: COCOS NUCIFERA OIL.

Țara de origine: Sri Lanka

ORGANIC , PRESAT LA RECE.


Recomandări:

Pentru uz alimentar:

  • 1. În cafea sau băuturi calde. Se adaugă o linguriță sau două în băutura fierbinte și se amestecă până când uleiul de nucă de cocos este topit.
  • 2. În smoothie-uri. Puteți adăuga cu ușurință o lingură de ulei de nucă de cocos în smoothie. Cel mai bine este să adăugați ulei de cocos topit.
  • 3. În batoane energizante home-made cu ciocolată.
  • 4. În copt sau prăjit. Dacă faceti brioșe, clătite sau pâine puteți înlocui untul sau uleiul obișnuit cu ulei de nucă de cocos Acesta poate fi înlocuit în cele mai multe rețete.
  • 5. Amestecat în iaurt. Preferabil este să topiți uleiul de cocos înainte de a-l adauga în  iaurt.
  • 6. Ca înlocuitor al untului. Puteți folosi uleiul de cocos pentru a face o glazură pe bază de unt pentru produsele de patiserie.  

Pentru uz cosmetic:

  • Este antibacterian și antifungic.
  • Oferă hidratare pielii și părului.
  • Hidratează mâinile uscate.
  • Nimic nu avanteajează mai mult o față uscată decât uleiul de cocos. Oferă strălucire (luminozitate) pomeților.
  • Are un miros extraordinar.
  • Balsam de păr. Aplicați o cantitate mică pe părul dvs, pieptănați și apoi prindeți într-un coc lejer.
  • Demachiant de ochi. Aplicați puțin ulei de cocos pe o dischetă demachiantă și ștergeti ușor.
  • Cremă hidratantă de corp. Crește hidratarea și reduce pierderea de apă a pielii uscate. Aplicat local, uleiul de cocos poate accelera vindecarea rănilor.
  • Curățarea feței. Frecați uleiul de cocos pe față și pe gât, apoi spălați folosind demachiantul d-voastră preferat.
  • Oferă strălucire părului. Aplicați o cantitate foarte mică de ulei pe vârfuri.
  • Pentru exfoliere. Topiți o cantitate de ulei de cocos în care adăugați puțin zahăr brun sau sare și amestecați bine.  




 



 

Proprietati

Pentru uz cometic: hidratant, protector, antioxidant, emolient, tonifiant.

Prezentare

Pentru uz cosmetic: 100 ml. 100 gr. În funcție de sezon, uleiul de cocos este ambalat în flacon brun cu pompă, sau cutie brună cu capac.

Pentru uz alimentar: 125 ml, 200 ml, 720 ml, ambalat in recipiente de sticlă.