Ulei de caise Virgin

Caise1
Genericcaise
Casise2
Caise1
Genericcaise
Casise2

Descriere Produs

Caisul, cunoscut sub denumirea botanică de Prunus Armeniaca, este un arbore ale cărui fructe au un conţinut important de vitamine şi acizi graşi esenţiali. Uleiul extras din sâmburii fructelor este folosit pe scară largă în produsele de îngrijire cosmetică. Calităţile sale emoliente şi hidratante împreună cu textura fină, fac ca acest ulei să fie folosit ca bază pentru aproape toate produsele de îngrijire pentru copii. Este recunoscut pentru conţinutul său ridicat de vitamina E şi vitamina A, având proprietatea de a pătrunde uşor în piele fără a lăsa o senzaţie uleioasă. Bogat în acizi graşi esenţiali, cum ar fi acidul oleic şi linoleic, uleiul de sâmburi de caise este ideal în lupta împotriva îmbătrânirii premature a pielii, uscării şi iritării acesteia. Astfel, pielea reuşeşte să-şi păstreze elasticitatea, supleţea şi strălucirea. Un simplu masaj facial cu acest ulei poate menţine şi spori frumuseţea tenului.

INGREDIENTE: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL.

Țara de origine: Maroc

PRESAT LA RECE.


Utilizare:

Pentru faţă şi corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.
Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.

Proprietati

hidratant, tonifiant, antirid, restructurant, hrănitor.

Prezentare

50 ml. 100 ml. flacon brun cu pompă.