Ulei de avocado Crud

Uleiavocado-1
Genericavocado
Uleiavocado-2
Uleiavocado-1
Genericavocado
Uleiavocado-2

Descriere Produs

Avocado este fructul arborelui cu acelaşi nume (Persea gratissima) din familia lauracee, originar din Mexic şi Guatemala. Pulpa fructului conţine de la 5% până la 30% ulei. Pentru proprietăţile sale emoliente, hidratante şi antirid, uleiul de avocado este utilizat pentru îngrijirea pielii, părului şi a unghiilor. Este un ulei bogat în vitaminele A, D şi E, precum şi lecitină, cunoscută sub numele de "mineralul vieţii". Uleiul de avocado este ușor absorbit de piele lăsând-o hidratată şi catifelată, fiind recomandat ca ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature sau uscate. Benefic pentru toate tipurile de păr, în special cel deteriorat şi vopsit, este bogat în nutrienţii necesari obţinerii unui păr mătăsos şi a unei străluciri naturale.

INGREDIENTE: PERSEA GRATISSIMA OIL.

Ţara de origine: Franţa
 
OBŢINUT PRIN PRESARE MECANICĂ


Utilizare:
Pentru faţă şi corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.
Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.

Proprietati

tonic, emolient, antioxdant, regenerant, restructurant.

Prezentare

50 ml. 100 ml. flacon brun cu pompă